Skip to main content

Wie zijn wij?

De stichting Brancheorganisatie Verkeersregelaars is opgericht door drie enthousiaste ondernemers die vanuit een brede visie willen werken aan de verbetering van de dienstverlening en het verstevigen van de maatschappelijke en economische positie van zowel de bedrijven in de branche als de medewerkers werkzaam binnen deze sector.

Claudio Blok

Graag zou ik mijzelf even voorstellen, Ik ben Claudio Blok (47) ondernemen en weduwnaar met vier kinderen.  

Januari 2009 ben ik gestart met “De Verkeersregelaars Centrale”. In de afgelopen 10 jaar heb ik gemerkt dat het de markt niet gelukt is zichzelf dusdanig te professionaliseren dat er een goed volwassenheidsniveau bereikt is, hier is voor ons nog een hoop winst te behalen. Veiligheid, zekerheid, CAO, opleiding, wetgeving, imago, agressie, arbeidsomstandigheden en beloning zijn op dit moment de kernwoorden waarop een flinke inhaalslag mogelijk is.

De entiteiten waar ik verantwoordelijk voor ben zijn:

  • Firma Blok VOF (Sinds 2006);
  • De Verkeersregelaars Centrale (Sinds 2009);
  • Blok en van den Berg B.V. (Sinds 2015);

Tevens ben ik voorzitter van de volgende stichtingen:

  • Stichting Administratiekantoor Blok (Sinds 2016); 
  • Rijvereniging en Ponyclub Belckmeer (Sinds 2018);
  • Brancheorganisatie Verkeersregelaars (Sinds 2020) (www.bo-vkr.nl); 

Henri van Doesburg

Graag zou ik mijzelf even aan u voorstellen.

Mijn naam is Henri van Doesburg (51) en ik woon samen met mijn partner en 2 kinderen in ons mooie Betuwe het dorpje Tricht. Sinds januari 2009 ben ik met Verkeersregelaar Nederland BV gestart, medio 2017 hebben we hier VN Events aan toegevoegd. Als familiebedrijf werken we samen met onze werknemers dagelijks aan kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. In de loop van de jaren hebben wij helaas moeten ondervinden dat die maatschappelijke rol zwaar is en onderhevig aan veel negatieve invloeden. Hierbij speelt de rol van de overheid een groot gemis door geen of te weinig aandacht in de publiciteit voor de rol van de verkeersregelaar in het dagelijks leven.

Samenwerking middels een Brancheorganisatie voor verkeersregelaars zie ik dan ook als ondernemer noodzakelijk om één front te vormen om de maatschappelijke positie van de verkeersregelaarsbedrijven verder te ontwikkelen. Hier wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.

Momenteel ben ik de eigenaar van de volgende organisaties:

Ik vervul daarnaast bestuursfuncties in de volgende rechtspersonen:

  • Penningmeester Biljardvereniging "de Burgemeester"
  • Stichting Brancheorganisatie Verkeersregelaar (Penningmeester, sinds sept-2020) (www.bo-vkr.nl

Sacha Lemmens

Tot slot, ik ben Sacha Lemmens, 49 jaar, getrouwd en heb twee zonen en een dochter. Wij wonen in Midden Limburg van waaruit ik in 2009 ben gestart met de Landelijke Verkeersdienst. Ik begeleidde destijds veel evenementen op de motorfiets als verkeersregelaar en heb vanuit die tijd de wetgeving rondom de beroepsverkeersregelaar en daarmee de mogelijkheden op de markt zien ontstaan. Intussen beweeg ik me al meer dan 10 jaar op deze markt met het door mij opgerichtte bedrijf "Landelijke Verkeersdienst". Er zijn dus weinig zaken die ik nog niet heb gezien. Ik wil middels mijn bijdrage aan deze brancheorganisatie meewerken aan het bereiken van een hoger volwassenheidsnivo van de gehele branche. 

Momenteel ben ik de eigenaar van de volgende organisaties:

Ik vervul daarnaast bestuursfuncties in de volgende rechtspersonen:

  • Vereniging Remunjs Theaterkoor (bestuurslid, voorzitter, sinds 2020) (www.remunjstheaterkoor.nl)
  • Stichting Brancheorganisatie Verkeersregelaars (bestuurslid, secretaris, sinds 2020) (www.bo-vkr.nl)